#zamowonline - realizujemy zamówienia online – kliknij tutaj, aby złożyć zamówienie #zamowonline - realizujemy zamówienia online – kliknij tutaj, aby złożyć zamówienie #zamowonline - realizujemy zamówienia online – kliknij tutaj, aby złożyć zamówienie

Produkty piekarniczo-cukiernicze

Oferujemy produkty piekarniczo-cukiernicze w ciągłej sprzedaży, wykonane ze znakomitej jakości półproduktów. Specjalizujemy się w przygotowywaniu specjalnych mieszanek o niepowtarzalnych i  oryginalnych walorach smakowych. Nasz propozycje wykorzystywane są, aby uzyskać nowe wyroby, wspomagające zakres asortymentowy.

 

Produkty piekarnicze

Sprzedajemy:

  • polepszacze do pieczywa,
  • mieszanki wieloziarniste,
  • zakwasy,
  • mieszanki i mixy.

Oferowane przez nas zestawy piekarnicze pomagają stworzyć najlepsze produkty, eliminując jednocześnie wszelkie różnice w jakości. Gwarantujemy najkorzystniejsze rozwiązania, pozwalające utrzymać wysokie standardy wyrobów.

 

Produkty cukiernicze

Mamy w swojej ofercie wyroby cukiernicze w proszku gotowe do wypieku takie jak:

  • babka piaskowa,
  • babka czekoladowa z kawałkami czekolady,
  • ciasto jogurtowe.

Ponadto sprzedajemy cukier waniliowy w opakowaniach 5, 10, 15, 25 kg.

Proponowane przez nas artykuły do wypieku pozwalają zarówno na tworzenie oryginalnych kompozycji, jak i korzystanie z już opracowanych. Nasze receptury zadowolą nawet bardzo wymagających konsumentów. Używamy wysokiej jakości półproduktów, gwarantujących niepowtarzalny efekt smakowy.

 

BABKA PIASKOWA
 receptura podstawowa
1000 g Babka piaskowa
  450 g Jaja
  400 g Olej
  100 g woda
wszystkie składniki ubijać ok. 5 minut. Masę wyłożyć na wyłożonej papierem blasze. Odpiekać w temp. ok. 190 - 200 stopni C.
 
BABKA CZEKOLADOWA
 z kawałkami czekolady
 
receptura podstawowa
1000 g Babka Czekoladowa
  450 g Jaja
  400 g Olej
  100 g woda
wszystkie składniki ubijać ok. 5 minut. Otrzymaną masę stosować według własnych potrzeb. Odpiekać w temp. ok. 190 - 200 stopni C.
 
 
CIASTO JOGURTOWE
receptura podstawowa
1000 g Babka piaskowa
  300 g Jaja
  300 g Olej
  300 g woda
wszystkie składniki ubijać ok. 3 minut na średnich obrotach. Masę wyłożyć na wyłożonej papierem blasze. Odpiekać w temp. ok. 180 - 200 stopni C.

 

ciemny chleb na stole


Przepisy

 

Polepszacze do pieczywa

 



Mieszanki Mixy

 


Zakwas suchy

 

MALT

 


Zaciemniacz pieczywa

 


Mieszanki ziarniste

 


Babki

 


mieszanka słodowa
mieszanka premium
mieszanka viking

 

PRODUCENT MĄKI SOJOWEJ