#zamowonline - realizujemy zamówienia online – kliknij tutaj, aby złożyć zamówienie #zamowonline - realizujemy zamówienia online – kliknij tutaj, aby złożyć zamówienie #zamowonline - realizujemy zamówienia online – kliknij tutaj, aby złożyć zamówienie

Produkty piekarniczo-cukiernicze

Oferujemy produkty piekarniczo-cukiernicze w ciągłej sprzedaży, wykonane ze znakomitej jakości półproduktów. Specjalizujemy się w przygotowywaniu specjalnych mieszanek o niepowtarzalnych i  oryginalnych walorach smakowych. Nasz propozycje wykorzystywane są, aby uzyskać nowe wyroby, wspomagające zakres asortymentowy.

 

Produkty piekarnicze

Sprzedajemy:

  • polepszacze do pieczywa,
  • mieszanki wieloziarniste,
  • zakwasy,
  • mieszanki i mixy.

Oferowane przez nas zestawy piekarnicze pomagają stworzyć najlepsze produkty, eliminując jednocześnie wszelkie różnice w jakości. Gwarantujemy najkorzystniejsze rozwiązania, pozwalające utrzymać wysokie standardy wyrobów.

 

Produkty cukiernicze

Mamy w swojej ofercie wyroby cukiernicze w proszku gotowe do wypieku takie jak:

  • babka piaskowa,
  • babka czekoladowa z kawałkami czekolady,
  • ciasto jogurtowe.

Ponadto sprzedajemy cukier waniliowy w opakowaniach 5, 10, 15, 25 kg.

Proponowane przez nas artykuły do wypieku pozwalają zarówno na tworzenie oryginalnych kompozycji, jak i korzystanie z już opracowanych. Nasze receptury zadowolą nawet bardzo wymagających konsumentów. Używamy wysokiej jakości półproduktów, gwarantujących niepowtarzalny efekt smakowy.

 

BABKA PIASKOWA
 receptura podstawowa
1000 g Babka piaskowa
  450 g Jaja
  400 g Olej
  100 g woda
wszystkie składniki ubijać ok. 5 minut. Masę wyłożyć na wyłożonej papierem blasze. Odpiekać w temp. ok. 190 - 200 stopni C.
 
BABKA CZEKOLADOWA
 z kawałkami czekolady
 
receptura podstawowa
1000 g Babka Czekoladowa
  450 g Jaja
  400 g Olej
  100 g woda
wszystkie składniki ubijać ok. 5 minut. Otrzymaną masę stosować według własnych potrzeb. Odpiekać w temp. ok. 190 - 200 stopni C.
 
 
CIASTO JOGURTOWE
receptura podstawowa
1000 g Babka piaskowa
  300 g Jaja
  300 g Olej
  300 g woda
wszystkie składniki ubijać ok. 3 minut na średnich obrotach. Masę wyłożyć na wyłożonej papierem blasze. Odpiekać w temp. ok. 180 - 200 stopni C.

 

ciemny chleb na stole


Przepisy

 

Polepszacze do pieczywa

 



Mieszanki Mixy

 


Zakwas suchy

 

MALT

 


Zaciemniacz pieczywa

 

NEGRO

 


Mieszanki ziarniste

 


Babki

 


mieszanka słodowa
mieszanka premium
mieszanka viking

 

PRODUCENT MĄKI SOJOWEJ